HEP36

NÄILLÄ SIVUILLA ESITELLÄÄN PORUKKA JOKA VAIKUTTI 90-LUVUN ALKUPUOLELLA ETELÄ-LIBANONISSA UNIFIL/FINBATT VARTIOASEMALLA 9-36.

ASEMA SIJAITSI LITANI JOEN VARRESSA JA SITÄ PYÖRITTI NOIN 25:N MIEHEN PORUKKA+ KOIRA. ENITEN OHJELMAA MEILLE JÄRJESTI DFF:N (SLA) HALLITSEMA ASEMA JOTA KUTSUTTIIN ALA-ASEMAKSI. TÄTÄ ASEMAA VASTAAN HYÖKKÄSIVÄT LIBANONILAISET VASTARINTATYHMÄT LÄHINNÄ HEZBOLLAH. HYÖKKÄYSTÄ SEURASI YLEENSÄ KOSTOISKU. ASEMAMME JOUTUI SITTEN NÄIDEN TAPAHTUMIEN VÄLIIN.OPERATIIVISET TAPAHTUMAT ON ESITETTY KOHDASSA OPERATIIVISET

KOSKA ASEMAMME SIJAITSI LITANI-WADIN POHJALLA JA SUOJANAMME OLI BETONISET SUOJAVARUSTUKSET NIIN SANOTUT T-VALLIT (JOIHIN SILLOIN TÄLLÖIN TULI ISKEMIÄ) NIIN ASEMASTAMME KÄYTETTIIN LEMPINIMEÄ NÄYTTÖSUOJA.

KOKO AJAN EI TIETENKÄÄN TARVINNUT JUOSTA SHELTTERIIN VAAN MYÖS VAPAA AIKAA VIETETTIIN LÄHINNÄ SAUNOEN, PUNTTISALILLA, GRILLAILLEN, JUODEN OLUTTA SEKÄ PELATEN LITANIPALLOA.

TÄNÄÄN ON ASEMA 9-36 ON PURETTU JA LUOVUTETTU PAIKALLISILLE.

PORUKKAMME KOKOONTUU KERRAN VUODESSA JOHONKIN PÄIN SUOMEA , JOLLOIN MUISTELLAAN MENNEITÄ JA NAURESKELLAAN HAUSKILLE MUISTOILLE.

NÄMÄ SIVUT TULEVAT MUUTTUMAAN KOKO AJAN ELI JOS SINULLA ON JOTAIN HYVÄÄ MATERIAALIA LIITTYEN MEIHIN NIIN OTA YHTEYTTÄ LAITTAMALLA SÄHKÖPOSTIA OSOITTEESEEN hamis@hep36.com.

HEP-36: N HUUDAHDUKSEN HISTORIA ON SEURAAVA: MEILLÄ OLI POSEKOKOONTUMINEN KIRKKONUMMELLA JA KOHOTIMME MALJAT ERÄÄSSÄ RAVITSEMUSLIIKKEESSÄ JOLLOIN TALOA RAVISUTTI KOVA YHTEISHUUTO HEP-36 !!!

TAKAISIN